Nauja

Naujienlaiškis 2021-11-11


Po gerų dviejų savaičių Vokietijoje 01.12 dieną. galiojantį TTSDG žengti. Tada slapukų reklamjuostės yra teisinė prievolė , o ne tik „netiesiogiai“ reguliuojama e. privatumo. Mums tai buvo priežastis šį mėnesį sutelkti dėmesį į naujas funkcijas, ypač į teisinius sutikimo tvarkyklės nustatymus. Siekdami pabrėžti nustatymų svarbą, dabar pašalinome teisinius nustatymus iš bendrųjų CMP nustatymų ir sukūrėme juos kaip atskirą punktą.

Sutikimo sprendimas svetainėms


Taip pat naujiena yra geresnis CCPA/CPRA (Kalifornija) palaikymas ir pirmą kartą LGPD (Brazilija) ir PIPEDA/CPPA (Kanada) palaikymas. Tikslinė sritis, logika ir teisinė bazė dabar gali būti nustatyti konkrečiai visiems regionams.

Iš kur atsiranda sausainiai?

Siekdami suteikti jums geresnę apžvalgą, kaip slapukai patenka į jūsų svetainę, taip pat patobulinome tikrinimo programos rodinį : dabar aiškiai parodyta, kuris teikėjas įkelia kurį kitą teikėją ir taip paskirsto duomenis bei įgalintų slapukų nustatymą. jūsų svetainėje.

Pirmasis pasaulyje CMP su privatumo API, skirtas DNT, GPC, ATT ir ADPC

Kaip pirmasis pasaulyje sutikimo sprendimas, sutikimo valdytojas dabar siūlo įvairių privatumo API palaikymą : DNT /Do-not-track (bendras stebėjimo standartas), GlobalPrivacyControl/GPC (ypač privalomas visoms svetainėms JAV!), Apple ATT iOS programoms ir ADPC specifikacijas iš duomenų apsaugos NVO nyob.eu dabar tiesiogiai palaiko sistema. Naudotojai savo naršyklėje arba programėlėje gali nurodyti, kurios duomenų apsaugos taisyklės turi būti taikomos – nerodyti sutikimo sluoksnio.

Vaizdo įrašai: internetiniai seminarai lapkričio mėn

Kaip visada, paskutinių internetinių seminarų vaizdo įrašus įtraukėme į savo svetainę. Vaizdo įrašus galite rasti šiuose puslapiuose:

Daugiau naujų funkcijų ir pakeitimų

  • Nauja karuselės tema išplėstiniams nustatymams
  • Geriau apeiti AdBlockers
  • Geresnis „Facebook“ sutikimo režimo palaikymas
  • Suvienodinkite teisinius nustatymus įvairiose jurisdikcijose
  • … ir daug daugiau.

daugiau komentarų

New regulations US 2024
Teisingai

Nauji JAV privatumo įstatymai įsigalios 2024 m.: atnaujinkite JAV taikomus privatumo nustatymus

Jungtinėse Valstijose nauji duomenų apsaugos įstatymai įsigalios antroje 2024 m. pusėje – Floridoje, Teksase, Oregone ir Montanoje . Įmonės, veikiančios šiose valstijose arba turinčios klientų šiose valstijose, turi peržiūrėti savo duomenų apsaugos praktiką, kad užtikrintų, jog laikomasi naujų duomenų apsaugos įstatymų. Kad šis procesas būtų jums lengvesnis, šiame straipsnyje pirmiausia paaiškinsime, kur jūsų prietaisų skydelyje […]
Generolas, Nauja

consentmanager Tool Spotlight“: integravimo parinktys CMP prietaisų skydelyje

Šio mėnesio „Tool Spotlight“ programoje atidžiau pažvelgsime į integravimo funkcijas , kurias rasite consentmanager CMP informacijos suvestinėje. Tai yra ilgo kūrimo darbo tarp consentmanager ir atitinkamų įrankių rezultatas, o tai reiškia, kad galime pasiūlyti savo vartotojams galimybę suaktyvinti integraciją paprastu spustelėjimu tiesiai savo CMP prietaisų skydelyje. Naujausios parinktys apima 2 versijos Google Consent Mode integravimą, […]