Teisingai

Nauji JAV privatumo įstatymai įsigalios 2024 m.: atnaujinkite JAV taikomus privatumo nustatymus


Naujos JAV 2024 m. taisyklės

Jungtinėse Valstijose nauji duomenų apsaugos įstatymai įsigalios antroje 2024 m. pusėje – Floridoje, Teksase, Oregone ir Montanoje . Įmonės, veikiančios šiose valstijose arba turinčios klientų šiose valstijose, turi peržiūrėti savo duomenų apsaugos praktiką, kad užtikrintų, jog laikomasi naujų duomenų apsaugos įstatymų.

Kad šis procesas būtų jums lengvesnis, šiame straipsnyje pirmiausia paaiškinsime, kur jūsų prietaisų skydelyje galite rasti JAV taikomus duomenų apsaugos nustatymus, taikomus JAV Kolorado valstijose, Jutoje, Konektikuto valstijoje, Kalifornijoje jau įsigaliojusiems įstatymams. , Virdžinija ir Vašingtonas . Antroje dalyje apžvelgsime naujus duomenų apsaugos įstatymus, kurie įsigalios ateityje, ir pagrindinius su jais susijusius reikalavimus.

Kaip consentmanager CMP informacijos suvestinėje rasti JAV duomenų apsaugos nustatymus

Norėdami pritaikyti savo svetainės atitikties JAV privatumo įstatymams nustatymus, atlikite šiuos paprastus veiksmus:

  1. Prisijunkite prie CMP prietaisų skydelio adresu https://app. consentmanager .net .
  2. Eikite į skyrių „CMP“ ir pasirinkite „Teisinė“.
  3. Slinkite žemyn, kad surastumėte JAV privatumo nustatymų skyrių, kuriame rasite toliau nurodytų konfigūracijų.
  • Kalifornijos vartotojų privatumo įstatymas (CCPA)
  • Kolorado privatumo įstatymas (CPA)
  • Konektikuto įstatymas dėl asmens duomenų privatumo (CAPDP)
  • Floridos skaitmeninis teisių įstatymas (FDBR)
  • Montanos vartotojų duomenų privatumo įstatymas (MTCDPA)
  • Oregono vartotojų duomenų privatumo įstatymas (OCDPA)
  • Teksaso duomenų privatumo ir saugumo įstatymas (TDPSA)
  • Jutos vartotojų privatumo įstatymas (UCPA)
  • Virdžinijos vartotojų duomenų apsaugos įstatymas (VCDPA)
  • Vašingtono mano sveikatos mano duomenų įstatymas (WADA)

Tai taip paprasta! Dabar tiesiog spustelėkite JAV įstatymą, kurį norite suaktyvinti.

Išplėstinės parinktys su Layer Logic jūsų slapukų reklamjuostei

Mūsų CMP prietaisų skydelis ne tik atitinka JAV taisykles, bet ir siūlo išplėstines parinktis. Čia atsiranda sluoksnio logika, kuri nustato, kaip jūsų reklamjuostė bus rodoma kiekvienam lankytojui pirmą kartą apsilankius jūsų svetainėje.

Čia yra penkios sluoksnių logikos parinktys, kurias galite pasirinkti prietaisų skydelyje:

  1. Prašyti pasirinkti (rodyti pranešimą): šis nustatymas aktyviai prašo lankytojų duoti sutikimą prieš naudojant neesminius slapukus.
  2. Leisti pasirinkti (be įspėjimo): tai reiškia, kad nors vartotojai turi galimybę atsisakyti neesminių slapukų, pirmą kartą apsilankius svetainėje jiems nebus pranešta apie šią parinktį iššokančiu langu arba reklamjuoste.
  3. Prašyti atsisakyti (rodyti pranešimą): ši parinktis informuoja lankytoją apie slapukų naudojimą ir suteikia galimybę juos atmesti.
  4. Leisti atsisakyti (be įspėjimo): nors vartotojai turi galimybę atmesti neesminius slapukus, jie nėra aiškiai informuojami apie šią parinktį, kai pirmą kartą apsilanko svetainėje.
  5. Neleisti prisijungti arba atsisakyti: atkreipkite dėmesį, kad čia nerodoma reklamjuostė. Tai paprastai naudojama svetainėms, kuriose naudojami tik būtini slapukai, kurių reikia, kad svetainė veiktų.
Layer Logic consentmanager prietaisų skydelis

Kokie yra Layer Logic pranašumai jūsų įmonei?

Kiekviena JAV valstija turi savo specifinius reikalavimus, kai kurie yra griežtesni už kitus ir gali skirtis vienas nuo kito. Dėl to dar svarbiau turėti galimybę tinkinti sluoksnio logiką, kad ji atitiktų konkrečius įmonės teisinius reikalavimus ir verslo nuostatas. Laikydamiesi privatumo taisyklių, taip pat galite atlikti A/B testavimą, kad nustatytumėte efektyviausius nustatymus, kuriuos priims įvairios JAV auditorijos. Sumaniai tvarkydami šiuos nustatymus galite patobulinti sutikimo rinkimo strategijas ir galiausiai maksimaliai padidinti sutikimo rodiklius.

JAV privatumo įstatymai, kurie įsigalios 2024 m

Šie duomenų apsaugos įstatymai įsigalios 2024 m. Jei jūsų įmonė veikia vienoje iš išvardytų valstijų arba ten yra jūsų klientai, turėtumėte būti pasirengę papildomiems duomenų apsaugos reikalavimams:

Floridos skaitmeninis teisių įstatymas (FDBR) – įsigalioja 2024 m. liepos 1 d

Floridos skaitmeninis teisių įstatymas (FDBR) buvo pasirašytas 2023 m. birželio 6 d. ir įsigalios 2024 m. liepos 1 d. Įstatymas visų pirma taikomas didelėms įmonėms, kurių bendrieji metiniai pardavimai viršija 1 milijardą JAV dolerių, o tam tikros slenkstinės ribos taikomos įmonėms, kurios aktyviai dalyvauja skaitmeninėje reklamoje arba valdo dideles skaitmenines platformas. FDBR suteikia plačias atsisakymo teises rinkti duomenis naudojant balso ir veido atpažinimo technologijas, nustato griežtus stebėjimo duomenų rinkimo be aktyvaus vartotojo sutikimo apribojimus ir reikalauja aiškių pranešimų apie neskelbtinų ir biometrinių duomenų pardavimą . Be to, įstatymas numato specialią vaikų duomenų apsaugą ir su tam tikromis išimtimis draudžia institucijoms moderuoti socialinės žiniasklaidos turinį.

Teksaso duomenų privatumo ir saugumo įstatymas (TDPSA) – įsigalioja 2024 m. liepos 1 d

TDPSA nustato panašias į GDPR sistemas įmonėms, veikiančioms Teksase arba teikiančioms paslaugas Teksaso gyventojams. Įstatymas reikalauja aiškių duomenų apsaugos pranešimų ir poveikio duomenų apsaugai vertinimų, susijusių su didelės rizikos tvarkymo veikla . Vartotojams taip pat suteikiamos tvirtos teisės, pavyzdžiui: B. teisę į informaciją, taisyti ir ištrinti savo duomenis, taip pat teisę nesutikti su duomenų perdavimu ir tiksline reklama. Visų pirma, TDPSA nustato griežtas anoniminių ir pseudonimų duomenų tvarkymo gaires, kad būtų užtikrinta, jog net ir tiesiogiai neidentifikuojama informacija būtų tvarkoma atsargiai. Teksaso generalinis prokuroras yra vienintelis atsakingas už įstatymų vykdymą.

Oregono vartotojų duomenų privatumo įstatymas (OCDPA) – įsigalioja 2024 m. liepos 1 d.

OCDPA taikoma įmonėms, veikiančioms Oregone arba užsiimančioms verslu su Oregono gyventojais. Įstatymas taip pat taikomas ne pelno organizacijoms ir nustato tam tikras ribas duomenų valdytojams ir duomenų tvarkytojams. Jame pabrėžiama, kad reikia išsamių privatumo pranešimų ir rizikos vertinimų, susijusių su veikla, kuri kelia esminę grėsmę vartotojų privatumui. OCDPA suteikia vartotojams teisę pasiekti, taisyti ir ištrinti savo informaciją bei atsisakyti parduoti asmeninę informaciją ir tikslinę reklamą. Norint tvarkyti neskelbtinus duomenis, būtinas aiškus sutikimas . Be to, anonimizuotiems duomenims pagal šį įstatymą netaikoma asmens duomenų apsauga. Vykdymą vykdo Oregono generalinis prokuroras, kuris už pažeidimus gali skirti civilines nuobaudas.

Montanos vartotojų duomenų privatumo įstatymas (MTCDPA) – įsigalioja 2024 m. spalio 1 d.

MTCDPA taikoma įmonėms, kurios užsiima verslu su Montanos valstijos gyventojais arba užsiima verslu Montanoje. MTCDPA nustato ribas pagal tvarkomų asmens duomenų kiekį ir pajamas, gautas pardavus tuos duomenis. Įstatymas suteikia vartotojams teisę susipažinti su savo informacija, ją keisti ir ištrinti, taip pat atsisakyti parduoti ar naudoti savo informaciją profiliavimui ir tikslinei reklamai. Duomenų valdytojai įpareigoti apriboti duomenų rinkimą, apsaugoti renkamus duomenis, kartu užtikrindami savo duomenų apsaugos praktikos skaidrumą. Duomenų tvarkytojams pavesta padėti duomenų valdytojams laikytis šių reikalavimų.

Kiekvienas iš šių įstatymų privers įmones peržiūrėti ir galbūt peržiūrėti savo dabartinę privatumo praktiką. Artėjant atitinkamiems terminams, consentmanager naudotojai gali bet kada pasiekti savo prietaisų skydelius, kad suaktyvintų toliau nurodytų įstatymų laikymąsi.

Užregistruokite savo svetainę dabar ir būkite pasiruošę, kai įsigalios nauji duomenų apsaugos įstatymai.


daugiau komentarų

Generolas, Nauja

consentmanager Tool Spotlight“: integravimo parinktys CMP prietaisų skydelyje

Šio mėnesio „Tool Spotlight“ programoje atidžiau pažvelgsime į integravimo funkcijas , kurias rasite consentmanager CMP informacijos suvestinėje. Tai yra ilgo kūrimo darbo tarp consentmanager ir atitinkamų įrankių rezultatas, o tai reiškia, kad galime pasiūlyti savo vartotojams galimybę suaktyvinti integraciją paprastu spustelėjimu tiesiai savo CMP prietaisų skydelyje. Naujausios parinktys apima 2 versijos Google Consent Mode integravimą, […]
Nauja

2024-03-03 naujienlaiškis

NAUJIENA: Whistleblower įrankis Džiaugiamės galėdami pranešti apie mūsų naujos informavimo programinės įrangos išleidimą. Programinė įranga buvo sukurta taip, kad atitiktų ES informavimo apie pažeidimus direktyvos reikalavimus. Mūsų programinė įranga dabar siūlo paprastą ir saugų būdą jūsų darbuotojams pranešti apie problemas. Pranešėjai gali lengvai ir anonimiškai pateikti savo ataskaitas naudodami formą jūsų svetainėje, įterptą paprastu kodu. […]